Blog

12.04.2021

Оголошення: розпочато набір стажистів та помічників адвокатів для участі у волонтерському проєкті

Рада адвокатів Київської області оголошує про набір стажистів та помічників адвокатів для участі у волонтерському проєкті “Служба волонтерів у Вишгородському районному суді Київської області“.

Проєкт започатковано в рамках підписаного 8 квітня 2021 року меморандуму про співпрацю між Головою Ради адвокатів Київської області Петром Бойком та головою Вишгородського районного суду Київської області Іриною Котляровою.

Зазначена ініціатива особливо корисна для осіб, які проходять стажування з метою отримання свідоцтва про здійснення адвокатської діяльності, оскільки сприяє розвитку комунікаційних навичок майбутніх адвокатів, формує практичний досвід участі у судових процесах, і як наслідок – є підставою для успішного затвердження Звіту про стажування поза чергою.

Час участі у волонтерському проєкті обговорюється індивідуально, це може бути від 1 до 5 днів на місяць (як на повний робочий час суду, так і 12 періоду). Окрім отримання диплому учасника проєкту, стажист отримує пріорітетне право на затвердження його звіту та просування у черзі отримання свідоцтва. Розглядається питання про організацію транспортного сполучення для волонтерів між пунктами “Рада адвокатів Київської області – Вишгородський райсуд Київської області”. 

За додатковою інформацією щодо часу навчання та участі в проєкті звертатись до керівника Секретаріату РАКО Мовчан Тетяни Павлівни (тел. (050) 356-7555 та (050) 732-2773, пошта info@radako.com.ua).

Юридичні новини України