Blog

22.02.2021

ЛІГА:ЗАКОН та НААУ представлять нове ІТ-рішення для адвокатів

Наприкінці 2020 року компанія ЛІГА:ЗАКОН та Національна асоціація адвокатів України (Ukrainian National Bar Association) підписали Меморандум про співпрацю, основною метою якої визначили створення сприятливих умов для інформування адвокатів про зміни чинного законодавства України, актуальної судової практики, а також забезпечення доступу адвокатів до кваліфікаційних навчальних заходів Вищої Школи Адвокатури (ВША).

Стратегічне партнерство НААУ та ЛІГА:ЗАКОН поєднало переваги та можливості сторін для адвокатів-членів НААУ з метою комплексного забезпечення їх адвокатської діяльності та сталого професійного зростання. Співпраця організацій вже дала свої результати.

У межах партнерства компанія ЛІГА:ЗАКОН створила унікальний продукт під назвою “LIGA360:АДВОКАТ НААУ”, з урахуванням рекомендацій експертів НААУ. Інноваційний продукт поєднує 30-річний досвід у розробленні IT-продуктів компанії ЛІГА:ЗАКОН та експертизу НААУ в організації адвокатської діяльності і підвищенні професійних стандартів адвокатури. “LIGA360:АДВОКАТ НААУ” містить повний комплекс інструментів для ефективного вирішення професійних завдань. Відтепер все, що потрібно успішному адвокату, знаходиться в єдиному онлайн-рішенні.

“LIGA360: АДВОКАТ НААУ” – ексклюзивний (для дійсних членів НААУ) робочий онлайн-простір адвоката «під ключ», який забезпечує можливості для:

  • доступу до необхідної інформації (актуального законодавства, повної бази судових рішень із можливістю прогнозувати рішення за позовами, сервісу перевірки та моніторингу контрагентів, новин і подій НААУ, аналітики від експертів юридичних видань);

  • підвищення кваліфікації за допомогою вебінарів ВША з нарахуванням балів (з доступом до кабінету адвоката на сайті ВША НААУ);

  • сплати щорічних внесків до НААУ на фінансування діяльності органів адвокатського самоврядування (доступ до особистого кабінету адвоката на сайті НААУ);

  • контролю репутації адвоката в публічному просторі;

  • залучення клієнтів завдяки розміщенню інформації в Національному професійному юридичному каталозі Liga:BOOK;

  • сплати податків онлайн та подання звітності до контролюючих органів – для ФОП.

“Інформаційно-аналітична система “LIGA360:АДВОКАТ НААУ” є результатом спільних зусиль нашого партнера – компанії ЛІГА:ЗАКОН та Національної асоціації адвокатів України. Цей інноваційний продукт, спеціально розроблений ЛІГА:ЗАКОН для адвокатів, є відповіддю одразу на два сучасні виклики адвокатській професії – діджиталізацію та стрімку зміну законодавства та інших баз даних. “LIGA360:АДВОКАТ НААУ” буде корисною для будь-якого напряму адвокатської практики. Ми з великими сподіваннями оголошуємо про запуск цього продукту за підтримки Вищої школи адвокатури”, – зазначає Лідія Ізовітова, Голова Ради НААУ та РАУ.

“Горді представити наш партнерський проект. Ми, як компанія-розробник ІТ-рішень для бізнесу, створили дійсно унікальний продукт для автоматизації роботи правників. “LIGA360:АДВОКАТ НААУ” – хмарний простір, в якому ми зібрали усе необхідне для успішної роботи українського адвоката – від найбільш повної бази законодавства та аналітики і до інструментів з регулювання репутації.” – Марина Бондаренко, Голова ради директорів компанії ЛІГА:ЗАКОН.

В межах Меморандуму про співпрацю, НААУ сприяє адвокатам у доступі до користування комплексним рішенням ЛІГА:ЗАКОН на спеціальних умовах. Для ознайомлення адвокатів-членів НААУ з новою системою “LIGA360:АДВОКАТ НААУ”, їм буде надано вільний доступ на період до 15.03.2021.

Юридичні новини України